Mladí ľudia usporiadali pre charitu zbierku

pridal: admin | dátum: 27. marca 2021 | kategória: Centrum pomoci človeku Piešťany

Mladí ľudia z iniciatívny Arta doslova zaplnili potravinami a drogériou spoločenskú miestnosť nášho Centra pomoci človeku v Piešťanoch. Usporiadali zbierku, ktorú nazvali Malý nákup – veľká pomoc.

Arta sa chce v bývalej továrni na čokoládu a cukrovinky podieľať na rozvoji kreatívneho priemyslu v Piešťanoch a čas, keď všetky aktivity zastavila pandémia, využili na pomoc ľuďom v núdzi.

Do nášho piešťanského centra pomoci človeku prichádzajú čoraz viac ľudia, ktorí prišli pre pandémiu o prácu a ženy, ktoré sa stali obeťou domáceho násilia. Okrem odborného poradenstva a psychickej podpory im poskytujeme aj materiálnu a potravinovú pomoc. Potraviny z tejto zbierky teraz pomôžu desiatkam rodín v núdzi. „Krásne bolo, že do zbierky sa zapájali aj seniori, ktorí sami nemajú veľa peňazí nazvyš,“ povedala za Artu Dominika Rusnáková s tým, že celý nápad odštartoval jej kolega Juraj Nozdrovický.

Ak chcete aj vy zapáliť priateľov či rodinu pre dobrú vec, jednou z ciest je práve usporiadať zbierku potravín a drogérie. Každý takýto nákup je pre charitu a ľudí v núdzi, ktorým pomáha, veľkým gestom.

Foto: Arta Piešťany