Aktuality

Čo máme nové?

Amazon nám daroval zdravotnícke pomôcky a ruksaky pre študentov

pridal: admin | dátum: 13. októbra 2022 | kategória: Charita ďakuje

Tohtoročnú zbierku školských pomôcok podporila aj spoločnosť Amazon, keď nám darovala pre študentov a študentky. Zároveň sme od tejto spoločnosti dostali do daru vozíky pre imobilných ľudí, ktoré už pomáhajú, a to nie len v Trnave.

Zatiaľ čo aktoviek pre žiakov 1. stupňa sa k nám počas Zbierky školských pomôcok dostáva dosť, ruksaky pre staršie deti sú nedostatkový tovar. Aj preto bola pre nás zásielka z Amazonu v podobe 1200 kusov ruksakov a 50 setov školských pomôcok skutočne vzácna. Ruksaky už robia radosť deťom, ktorým sa pravidelne venuje naše Centrum pomoci človeku v Piešťanoch, tiež deťom z ukrajinských rodín, ktorým pomáhame v Centre podpory a podelili sme sa aj s partnerskou organizáciou, s detským domovom Centrum pre deti a rodiny Trnava.

Amazon nám daroval zdravotnícke pomôcky a ruksaky pre študentov
Zároveň sme od Amazonu dostali do daru 15 vozíkov a 11 chodítok pre imobilných ľudí. O tieto zdravotnícke pomôcky je veľký záujem a často nás o ich prenájom žiadajú aj ľudia z iných krajov. Vďaka nášmu partnerovi môžeme teraz pomôcť ešte viacerým odkázaným ľuďom. Ďakujeme