Aktuality

Čo máme nové?

Nízkoprahový klub pre deti a mládež

pridal: admin | dátum: 20. októbra 2021 | kategória: Centrum pomoci človeku Piešťany

Pre všetky deti školského veku ponúkame priestor, kde môžu tráviť svoj voľný čas, porozprávať sa, počúvať hudbu, prečítať si knihu, zahrať spoločenské hry. Majú možnosť zapojiť sa do tvorivých dielní, remeselných dielní, či rôznych športových aktivít. Obľúbenými voľnočasovými aktivitami sú ping – pong, stolný futbal a mini biliard.

Ponúkame deťom a mladým dospievajúcim bezpečnú alternatívu ulice a príležitosť spoznávať nové využitia voľného času a iné hodnoty. Hra v kolektíve je výborným tréningom pre rozvíjanie komunikácie, učí riešeniu konfliktov, prispieva k osvojovaniu si vzorcov zvládania problémov a starostí, ktoré trápia v každom veku a v neposlednom rade deti nachádzajú radosť v priamom kontakte s rovesníkmi.

Deti a mládež k nám môžu chodiť pravidelne alebo len keď majú čas a chuť. Môžu u nás ostávať počas celých otváracích hodín alebo len chvíľu.

Zároveň je vždy v Centre prítomný náš „kamoš“ pracovník, ktorý deťom venuje svoj čas, porozumenie, pomoc pri príprave na vyučovanie, alebo organizuje výlet na zaujímavé miesta. Budeme radi ak sa ku nám pridajú noví parťáci.

Otváracie hodiny
Pondelok 13:00 – 16:00
Utorok 13:00 – 16:00
Streda 13:00 – 16:00

Tešíme sa na všetkých, ktorí ku nám prídu.