Aktuality

Čo máme nové?

Príďte na náš bazár kníh a vyberte si z tisícky titulov

pridal: Darina Kvetanová | dátum: 26. mája 2021 | kategória: NDC Trnava

Knihomoli, sem sa! Počas Národného týždňa charity si u nás na charite budete môcť vybrať z tisícky titulov od výmyslu sveta. V stredu 2. júna bude počas celého dňa v komunitnom centre Špitálik bazár kníh.

Nájdete tu skutočne veľký záber žánrov. Od detektívok, cez dobrodružné romány a ženské bestsellery až po diela majstrov poézie. Lingvistov poteší cudzojazyčná literatúra, gazdiné zas knihy o varení a milovníkov dejín historické knihy. Za dobrovoľný príspevok si z bazára môžete odniesť aj náboženskú, motivačnú či technickú literatúru, cestopisy, knihy o prírode, leporelá a rozprávky pre deti, ale aj odborné knihy.

Celkovo ich ponúkneme viac ako tisíc. Pripravené pre vás budú na pešej zóne pred hlavnou budovou Trnavskej arcidiecéznej charity a pod bránou, v komunitnej kaviarni Špitálik. Bazár kníh sa začne v stredu 2. júna o 10. hodine a potrvá približne do 18. hodiny.

„Veľmi sa tešíme, že tieto knihy dostanú druhú šancu. Je to možno už otrepané slovné spojenie, no v prípade kníh platí na sto percent. Ja osobne ich nikdy nevyhadzujem, radšej ich podarujem kamarátovi,“ hovorí Vladimíra Kloknerová, ktorá si aj s ďalšími našimi kolegyňami zobrala organizáciu knižného bazáru na starosti.

Tešíme sa na vás pred charitou. Budete vítaní