Aktuality

Čo máme nové?

Ďakujeme farníkom z Galanty

pridal: admin | dátum: 16. marca 2016 | kategória: Novinky

V galantskom farskom kostole sv. Štefana kráľa prebiehala počas marcového prvopiatkového týždňa prvá Prvopiatková zbierka trvanlivých potravín a hygienických potrieb Trnavskej arcidiecéznej charity. Veľmi sa tešíme, že sa nám podarilo v miestnej farnosti nadviazať spoluprácu a príjemne nás prekvapilo množstvo vyzbieraných trvanlivých potravín.

Vďaka štedrým darcom sa nám podarilo vyzbierať 132 ks cestovín, 60 kg ryže, 32 balení rôznych strukovín, 10 ks kávy, 20 balení čaju, 31 rôznych sladkostí, 87 rôznych mäsových, rybacích a zeleninových konzerv, 19 l mlieka, 17 l mlieka, 75 kg cukru, 94 kg múky, 64 ks instantných polievok, 11 ks pudingu, 11 rôznych pochutín, 1 ks bravčová masť, 20 ks zaváraniny, 5 ks kakao, 3 ks mak, 3 kg soľ, 6 ks rôznych hygienických potrieb a 4 kg balenie prášok na pranie.

Chceli by sme vyjadriť úprimnú vďaku všetkým darcom, ktorí sa do Prvopiatkovej zbierky zapojili. Už teraz máme niekoľko rodín a jednotlivcov priamo v Galante, ktorým plánujeme pomocou tejto zbierky pomôcť v ich ťažkej životnej situácii. Veríme, že naša spolupráca bude pokračovať a vďaka všetkým, ktorým nie je osud ľudí v núdzi ľahostajný, sa nám v blízkej budúcnosti podarí zmierniť problémy ďalším a ďalším viacdetným rodinám, osamelým matkám s deťmi, osamelým starším párom a jednotlivcom i ľuďom bez domova v Galante a blízkom okolí.

Ďakujeme, že nám pomáhate pomáhať!!!!!

Nie je možné pridávať komentáre.