Aktuality

Čo máme nové?

Vyhlasujeme súťaž pre všetkých fotonadšencov

pridal: admin | dátum: 27. mája 2019 | kategória: Novinky

Radi hľadáte výnimočné zábery? Milujete fotografovanie? Potom bude pre vás táto súťaž tou správnou výzvou! Hráme o skutočne skvelé ceny, najskôr však musíte odfotiť niečo, čo je pre svet veľmi dôležité.

Trnavská arcidiecézna charita vyhlasuje súťaž na tému „Odfoť dobro“. Záujemca sa do nej zapojí tak, že pošle svoju autorskú fotografiu na adresu media@charitatt.sk. Fotografia má zobrazovať dobro v podobe, ako ho vidí a vníma súťažiaci. Môže ísť o abstraktné i konkrétne stvárnenie, žáner fotografie nie je obmedzený, rovnako ako vek a pôvod súťažiaceho.

Do mailu súťažiaci uvedie svoje celé meno, vek, mailový a telefonický kontakt, na ktorý ho budeme v prípade výhry kontaktovať.

Z fotografií, ktoré prídu na uvedenú mailovú adresu, vyberú zástupcovia charity tie diela, ktoré postúpia do druhého kola. O výhercovi sa rozhodne v piatok 14. júna počas verejného hlasovania na podujatí Národný týždeň charity. Verejnosť bude fotografiám rozdeľovať body, autori tých fotografií, ktoré získajú najviac bodov, vyhrajú hodnotné ceny.

Uzávierka súťaže je 13. júna o 14. hodine, fotografie zaslané po tomto dátume nebudú zaradené do hodnotenia.

Ceny pre výhercov

  • Dron 32 – Buddy toys
  • 2-hodinový vstup do wellnes v hoteli Holliday Inn a konzumné vo výške 20 eur
  • Vstup pre partiu hráčov do Laser Areny Trnava
  • Darčekový poukaz na konzumáciu jedál a nápojov v reštaurácii Forhaus v hodote 30 eur
  • Futbalový dres s podpismi od hráčov FC Spartaka Trnava

Udelenie súhlasu so spracovaním osobných údajov

Zaslaním fotografie na adresu media@charitatt.sk sa odosielateľ zapája do súťaže a zároveň udeľuje súhlas so spracovaním osobných údajov pre účel súťaže, ako aj súhlas so zverejnením jeho mena a veku počas finále súťaže.

Meno a vek súťažiaceho budú uvedené pri jeho fotografii, ktorej bude môcť verejnosť odovzdať hlasy 14. júna 2019 na pešej zóne v Trnave.

Dotknutá osoba, v zmysle platných a účinných predpisov, podľa § 13 ods. 1 písm. a) Zákona 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenia 2016/679 udeľuje súhlas prevádzkovateľovi súťaže na spracovanie osobných údajov na dobu neurčitú alebo do odvolania súhlasu z jej strany.

Prevádzkovateľ súťaže spracúva poskytnuté osobné údaje pre účely súťaže. Rozsah poskytnutých osobných údajov: meno a priezvisko, vek, adresa, email, telefón.

Súťažiaci berie na vedomie, že svoj súhlas so spracovaním osobných údajov môže kedykoľvek odvolať rovnakým spôsobom, akým ho udelil. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založenom na súhlase pred jeho odvolaním. Poskytnuté osobné údaje môžu byť ďalej spracované na archivačné a štatistické účely.