Aktuality

Čo máme nové?

Mário má väčšiu nádej na liečbu

pridal: Darina Kvetanová | dátum: 22. septembra 2020 | kategória: Novinky

Mário Hulík je o čosi bližšie k finančne náročnej liečbe. Práve vďaka nej by mohol urobiť zásadný krok z bdelej kómy. Náš riaditeľ Miroslav Dzurech odovzdal rodine v mene charity 1600 eur, ktoré sú výsledkom šiestich spoločenských večerov v charitnej kaviarni Špitálik.

Mário mal 21 rokov a žil bezstarostný život mladého človeka. Prišla však autonehoda, po ktorej sa ocitol v bdelej kóme, nehybne pripútaný na lôžko. Jeho rodina robí všetko pre to, aby sa im vrátil. Rehabilitácie, domáce cvičenie, terapie, do zlepšenia Máriovho stavu vkladajú všetku energiu a čas. Veria, že raz sa preberie z tohto stavu a krok po kroku sa vráti do života.

Mário má väčšiu nádej na liečbu

Pomôcť by mu v tom mohla aj liečba v Poľsku, v špecializovanom zariadení pre pacientov v bdelej kóme. Mesiac pobytu v tomto zariadení stojí 6 000 eur. Aj preto sa s prosbou o pomoc obracajú na všetky strany.

Touto cestou ďakujeme návštevníkom Špitálika, ktorí prispeli na Máriovu liečbu. A samozrejme hosťom, ktorých ste mohli vidieť počas šiestich večerov v kaviarni. Boli nimi Tatiana Mancová, Toastmasters Trnava, Braňo Letko a Lámačské chvály, Branislav Škripek, Jozef Šuvada a Pavol Tomašovič.

Mário má väčšiu nádej na liečbu

Mário, držíme ti palce v naj dôležitejšom boji, ktorý zvádzaš každý deň!