Aktuality

Čo máme nové?

Potravinová zbierka

pridal: admin | dátum: 16. novembra 2020 | kategória: Centrum pomoci človeku Piešťany

Trnavská arcidiecézna charita (TADCH) sa roky zapája do celonárodnej, jednej z najväčších potravinových zbierok na Slovensku, ktorá sa koná tradične v novembri v predajniach spoločnosti TESCO. v ktorých bude zbierať potraviny a hygienické potreby pre ľudí v núdzi. Verejnosť môže zbierku podporiť v dňoch od 19. novembra až 3. decembra 2020.

Pridajte sa k najväcšej potravinovej zbierke na Slovensku nákúpom trvanlivých potravín a drogérie. Kúpou týchto produktov pomôžete ľuďom v núdzi.

Trvanlivé potraviny

instantné polievky, konzervy (rybacie, mäsové), strukoviny (fazuľa, hrach, šošovica), sušené mlieko, detská krupica, detské príkrmy, detská výživa, zaváraniny, pretlak, paštéty, káva, čaj, olej, ocot, cukor, soľ, koreniny, med, lekvár, puding, sušené ovocie, sušienky, ryža, cestoviny, múka

Drogéria

šampón, sprchový gél, zubné kefky, zubné pasty, jednorazové holiace strojčeky, holiace peny, dámske vložky, hygienické vreckovky, toaletný papier, plienky, vlhčené obrúsky, pracie prostriedky, prostriedky na umývanie riadu a na dezinfekciu, vrecia na odpad

Tesco zbierka
Zástupcov a dobrovoľníkov TADCH nájdetepred vstupmi na predajne v supermarketoch v Trnave, Hlohovci, Piešťanoch, v Novom Meste nad Váhom, Galante, Šali, Pate, Dunajskej Strede a vo Veľkom Mederi.

Tesco zbierka - organizacie