Aktuality

Čo máme nové?

Nábytková banka: Repas nábytku, reštart života

pridal: admin | dátum: 6. februára 2023 | kategória: Nábytková banka

Predstavujeme vám prvých troch klientov, ktorých sme zapojili do projektu Nábytková banka. Peter, Vlasta a ďalší Peter, dôverne poznajú život na ulici. Ich „domovom“ bola – a stále je – už dlhé roky. V našej stolárskej dielni začali repasovať nábytok.

Získavajú nové skúsenosti, vytvárajú hodnoty a tešia sa zo svojich úspechov. Práve pracovná terapia a podpora nášho skúseného tímu môžu stáť za tými dôležitými krokmi, ktoré vedú z ulice. Projekt Nábytkovej banky sme už oficiálne predstavili médiám a verejnosti. Tešíme sa veľkému záujmu.

Chcete nás podporiť? Nechajte si v našej stolárskej dielni repasovať váš drevený nábytok. Získate stoličku, skrinku, zrkadlo či vešiak s výnimočným vzhľadom a s autentickým príbehom v pozadí. Novú tvár dajú vášmu nábytku ľudia, ktorých rozprávanie o živote sa počúva so zatajeným dychom. Novú tvár vášmu nábytku dajú ľudia, ktorí práve tu a práve teraz bojujú za druhú životnú šancu.

Nábytková banka Projekt Nábytková banka Hlavná 43
917 01 Trnava
0947 953 192
nabytkova.banka@charitatt.sk

 

Aktivizácia a pracovné začlenenie ľudí bez domova prostredníctvom pracovnej terapie a príprava konceptu nábytkovej banky v Trnave

Tento projekt sa realizuje vďaka podpore z Európskeho sociálneho fondu a Európskeho fondu regionálneho rozvoja v rámci Operačného programu Ľudské zdroje

Viac informácií nájdete na: www.esf.gov.skwww.employment.gov.sk