Aktuality

Čo máme nové?

Vaše 2% z dane použijeme na pomoc ľuďom v núdzi

pridal: admin | dátum: 14. februára 2023 | kategória: Novinky

Na naše dvere klopú obvykle ľudia, pred ktorými sa všetky predošlé dvere zatvorili. Stojíme pri opustených a chorých, pomáhame seniorom, podporujeme rodiny v núdzi a sme tu pre ľudí bez domova. Pridajte sa k tejto pomoci. Darujte nám vaše 2% z dane.

Kam by ste poslali človeka, ktorý všetko stratil, alebo práve teraz stráca? Kde by našiel podporu aj vtedy, keď sa už nemá na koho obrátiť? Naši zmestnanci by dokázali hodiny rozprávať príbehy o ľuďoch, ktorí padli na dno svojich síl, no s pomocou charity vstali a opäť zabojovali.

Darujte nám vaše 2%

Trnavská arcidiecézna charita pomáha ľuďom v núdzi na území od Nového Mesta nad Váhom, cez Piešťany, Hlohovec, Trnavu, Sereď, Galantu, Dunajskú Stredu až po Komárno. Rodinám a jednotlivcom poskytujeme potravinovú pomoc a poradenstvo, prenajímame byty ľuďom, ktorým hrozí bezdomovectvo, zriaďuje Dom pokojnej staroby v Cíferi a Centrá pomoci človeku v Trnave, Piešťanoch, Novom Meste nad Váhom a Galante. Opatrujeme seniorov, ošetrujeme chorých, požičiavame polohovacie postele a ďalšie pomôcky umierajúcim a ľuďom po úraze. Zamestnanci Trnavskej arcidiecédznej charity sa denne nasadzujú do svojej služby s cieľom zmierniť bolesť, ukázať cestu, pomôcť vstať a vykročiť tým, ktorí to potrebujú.
Pomáhajte s nami.

Prosíme Vás o Vaše 2% z dane.

AKO POSTUPOVAŤ PRI DAROVANÍ 2% Z DANE